Ethereum (ETH) Kısa Vadeli Fiyat Tahmini

Ethereum (ETH) uzun süreli düşüşü ve ardından Moving Avarage 500 bandı üzerinde stabil ilerleyişi sonrası yükselişe geçti. Piyasalar için kripto varlık tarafında hızlı bir yükseliş oldu. Bu yükselişin değerlendirmesini başka yazıda daha detaylı yapmalıyız

Ethereum (ETH) uzun süreli düşüşü ve ardından Moving Avarage 500 bandı üzerinde stabil ilerleyişi sonrası yükselişe geçti. Piyasalar için kripto varlık tarafında hızlı bir yükseliş oldu. Bu yükselişin değerlendirmesini başka yazıda daha detaylı yapmalıyız.

Ethereum (ETH) bazında yorum yapmak gerekirse bu hızlı yükselişin bir düzeltmesi olması kaçınılmaz Ethereum (ETH) çizdiği teknik yapıda ki 3.900 Amerikan Doları hedefini tamamladı hatta 4.095 Amrikan Dolarına kadar iğne attı.

Bu aşamada takip edilmesi gereken önemli seviye 3.600 Amerikan Doları bu seviyenin altına gelmesi durumunda piyasada satış yoğunlaşacaktır. Bu seviyeyi takiben 2.900 Amerikan Doları altta iğne atabiliceği bir destek niteliğinde fakat sağlıklı bir yükseliş serüveni için 2.450 Amerikan Dolarına iğne atıp güç toplaması Ethereum (ETH) ‘ın sırasıyla 5.980, 8.162, 10.340 ve 11.690 Amerikan Doları hedefleri olmasını sağlayaktır.

Bu haberlerin ve hedeflerin arkasında temel nitelikte regülasyon ve yatırımcı sayısının artması haberleri gerçekleşebilir. Dünya borsalarında enfilasyon kaynaklı yaşanan yükselişlerin 2024 yılı 2. yarısında duraksaması beklenmekte bu piyasalarda yatırım yapan yatırımcıların 2024 yılı 2. yarısı itibariyle kripto varlık yatırımlarına yoğunlaşması beklenmekte.

Asla ve Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir