MİLLETVEKİLİ DEĞİL, MİLLETİN VEKİLİ MEHMET MUSTAFA GÜRBAN KİMDİR

Borsanın Ağası Lakaplı Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa GÜRBAN kimdir?

Borsanın Ağası Lakaplı Gaziantep Milletvekili Mehmet Mustafa GÜRBAN kimdir?

Mehmet Mustafa GÜRBAN ‘ı tanıyanlara sorsanız tek cümle ile şöyle anlatırlar “Çıkarları İçin Değil, Halkı İçin Konuşan Milletvekili Değil Milletin Vekili Mehmet Mustafa GÜRBAN” .

Mehmet Mustafa GÜRBAN kimdir dediğimiz ‘de şurda doğdu, şu yılda doğdu gibi uzun bilgilere girmeyelim. Mehmet Mustafa GÜRBAN Türkiye tarihinin en tanınmış, en büyük borsacı iş adamlarından bir tanesi. Ama onu diğerlerinden ayıran özellikleri korkusuz, şeffaf, milliyetçi ve gariban dostu olması.

Çoğu borsacı iş insanı gizemli hayatlar yaşarken o halkın içinden biri olmayı tercih etti. Çoğu borsacı iş insanı halkın sorumlarından uzak milyar liralık yalılarında yaşarken o halkın içinde halkın sorunları ile ilgilendi. Ve sonunda halkın, garibanın sesi olmak için milletvekili değil, milletin vekili oldu.

Mehmet Mustafa GÜRBAN diğer borsacı iş adamlarından bağımsız zaten borsadan para kazanıyorum başka işlere ne gerek var reel sektörde paramı riske atıcam çok uzun sürede amorti edicem elemanıyla onuyla bunuyla uğraşçam borsadan devam ediyim demeden. Borsadan kazandığı paraları reel sektörde kullanarak medya, tarım, hayvancılık, teknoloji vb. bir çok alanda şirketler kurarak borsada kazandığı paraları ülke ekonomisine katkısı olması için kullandı. İstihdam sağladı, katma değer yarattı ve halada devam ediyor.

Onu Tanımak İçin Bu Video Yeterli;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir