1000 YATIRIMLAR HOLDİNG ‘den Fintek Sektöründe Yenilikçi Adım

1000 YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. (#BINHO), Finansal Teknolojiler alanında gerçekleştirdiği dönüşümle, sektördeki lider konumunu daha da güçlendirmeye devam ediyor

1000 YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. (#BINHO), Finansal Teknolojiler alanında gerçekleştirdiği dönüşümle, sektördeki lider konumunu daha da güçlendirmeye devam ediyor. 04.04.2024 tarihinde Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’nda yapılan açıklamayla, holdingin yatırımlarından biri olan 1000 Finansal Teknolojiler A.Ş.’nin esas sözleşmesi ve unvanı değiştirilerek, yeni unvanı 1000 Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş. olarak belirlenmiştir.

Bu dönüşümle birlikte 1000 YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş., sanal pos çözümleri, kioks çözümleri, cüzdan çözümleri, akıllı kasa gibi Fintek ödeme hizmetleri alanında faaliyet göstermeyi amaçlamaktadır. Yapılan açıklamada, bu yenilikçi adımların müşterilere daha hızlı, güvenli ve kullanıcı dostu ödeme çözümleri sunmayı hedeflediği belirtilmiştir.

1000 Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş., şeffaflık, güvenilirlik ve teknolojik yenilikçilik ilkeleri doğrultusunda, müşteri odaklı bir yaklaşımla Fintek sektöründe öncü bir rol üstlenmeyi amaçlamaktadır. Bu doğrultuda, sektördeki en son teknolojileri kullanarak müşterilere daha geniş bir ödeme çözüm yelpazesi sunulması hedeflenmektedir.

Asla ve Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir