RAL YATIRIM HOLDİNG (#RALYH)’DEN DEV YATIRIM

05 Nisan 2024 – Ral Yatırım Holding A.Ş., Türkiye'nin önde gelen yatırım gruplarından biri olarak, bugün yaptığı resmi açıklamayla önemli gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.

05 Nisan 2024 – Ral Yatırım Holding A.Ş., Türkiye’nin önde gelen yatırım gruplarından biri olarak, bugün yaptığı resmi açıklamayla önemli gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. Ral Yatırım Holding’in önde gelen iştirakleri olan Ral Yapı ve Hera Teknik firmalarının toplamda 10 adet büyük ölçekli yapı projesine imza attığı ve bu projelerin toplam ihale ve anlaşma tutarının 10.012.869.136,25 ₺ olduğu belirtildi.

Açıklamada, söz konusu projelerden 2 tanesinin %97’nin üzerinde tamamlandığı ve teslimata hazır olduğu vurgulanırken, 2 projenin ise %75’in üzerinde tamamlanma aşamasında olduğu ifade edildi. Bu başarılarla, Ral Yapı ve Hera Teknik’in sektördeki güçlü konumlarını bir kez daha kanıtladığı belirtildi.

Ayrıca, Ral Yatırım Holding’in enerji sektöründeki iştiraki olan Ral Enerji’nin de büyük çaplı yatırımlarına değinildi. Ral Enerji’nin, güneş enerjisi santralleri (GES), rüzgar enerjisi santralleri (RES) ve enerji depolama alanlarında toplamda 5 adet tesis yatırımına imza attığı ve bu yatırımların toplam tutarının 6.612.573.600,00 ₺ olduğu açıklandı.

Asla ve Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir