QARINT YATIRIM TURU ÇOK YAKINDA NAR FON’DA

Qarint Online Dil Konuşma Pratiği girişim şirketi, Nar Kitle Fonlama Platformu A.Ş. (NAR FON) 'da yatırım turuna çıkıyor.

Qarint Online Dil Konuşma Pratiği girişim şirketi, Nar Kitle Fonlama Platformu A.Ş. (NAR FON) ‘da yatırım turuna çıkıyor.

Qarint Online Dil Konuşma Pratiği girişim şirketi, Sermaye Piyasalar Kurulu (SPK) lisanslı Nar Kitle Fonlama Platformu A.Ş. (NAR FON) ‘da yatırım turuna çıkıyor. Nar Kitle Fonlama Platformu A.Ş. (NAR FON) diğer kitlesel fonlama platformlarına nazaran yatırım turuna çıkıcak tüm girişim şirketlerinin ve/veya projelerinin yatırım turu öncesinde bağımsız denetleme şirketi tarafından akredite edilmiş bir şekilde değerlemeden geçmesini zorunlu tutuyor.

Qarint Online Dil Konuşma Pratiği girişim şirketinin Nar Kitle Fonlama Platformu A.Ş. (NAR FON) tarafından belirlenen bağımsız denetim şirketince yapılan değerleme raporunda değeri 45 Milyon ₺ olarak belirlenmiş ve buna nazaran %10 paylarına karşılık 4.5 Milyon ₺ değerinde yatırım turu için geri sayıma başladı.

Qarint Online Dil Konuşma Pratiği girişim şirketi 18 Bin üyesi ile aktif faliyet gösteren 2021 yılında 50 öğrenci, 2022 yılında 567 yeni öğrenci ve 2023 yılında 875 yeni öğrenci ile yatırımsız seri büyüme gösteren Qarint Online Dil Konuşma Pratiği girişim şirketi yatırım turunun başarılı tamamlanması ile global ‘de büyümek için daha hızlı adımlar atmayı hedefliyor. 1 Ocak – 8 Mart 2024 tarihleri arasında da seçim ve bir çok belirsiz sürece rağmen 137 yeni öğrenci kazanan Qarint Online Dil Konuşma Pratiği 1629 aktif öğrenciye sahip.

Nar Kitle Fonlama Platformu A.Ş. (NAR FON) üzerinden Qarint Online Dil Konuşma Pratiği girişim şirketine sende yatırım yap, bu kazançlı maceraya sende ortak ol…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir